Clase particulare

Aceste clase sunt destinate celor cu un program incarcat, dar care doresc sa invete tehnici de autoaparare Krav-Maga.


Nu puteti participa la antrenamentele de grup sau doriti sa avansati rapid?

Organizăm cursuri particulare pentru adulți și copii de orice vârstă și sex, indiferent de experiența în artele marţiale sau de condiția fizică.

Personalizăm tematica, locația și orarul cursurilor în funcție de nevoile persoanei sau ale grupului. Lectiile  private sunt  o modalitate mai eficienta de a practica Krav Maga, deoarece  atentia  instructorului va fi doar asupra cursantului, ceea ce inseamna ca tacticile vor fi abordate in detaliu si vor fi specific/ adaptate ritmului de invatare al cursantului.

Cursurile particulare vă permit să învățați exact ce aveți nevoie într-un ritm adaptat capacităților dumneavostra de asimilare.

NOTA
O sesiune privata include un numar maxim de patru elevi pe sesiune.
Este recomandat sa va rezervati sesiunea in avans

CERERI SPECIALE
La cererea practicantului, sesiunea poate fi filmata pentru a analiza progresul si pentru a va oferi sfaturi privitoare la modul in care va puteti imbunatati tehnicile.

CONVENIENTA
Instructorii nostri vor face tot posibilul ca antrenamentul dumneavoastra sa se desfasoare indata si la intervalele de ore propuse de dumneavoastra

Preturile unei sesiuni private pot varia in functie de locatia in care te vei antrena si de numarul de sesiuni pe saptamana. Pentru detalii referitoare la costuri, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0740 030 299 sau prin formular.