Clase saptamanale

Pe durata antrenamentelor de Krav-Maga oferim studentilor nostri posibilitatea de a-si imbunatati conditia fizica, fortifica mentalul, de a deveni mai increzatoari si nu in ultimul rand de a-si perfectiona tehnicile si tacticile de autoaparare


CONSTIENTIZAREA
Constientizarea, este un factor important in Krav Maga. Cu constientizare, puteti identifica si evita situatiile periculoase. Fara ea, deveniti o tinta usoara pentru un raufacator.

APLANAREA
Inainte de a ne angaja intr-o confruntare fizica vom face tot posibilul sa o evitam folosind metode de negociere precum si miscari si pozitionari tactice.

INEVITABILUL
Cand orice incercare de a evita contruntarea a esuat, aici includem si fuga, vom face tot ceea ce ne sta in putinta sa iesim din situatie cu cat mai putine rani sau fara nici una daca este posibil.

Pentru a participa la antrenamentele de Krav Maga nu este nevoie de experiență în alte sporturi de contact și nici nu este necesară o pregătire fizică specială.

Oricine poate participa la antrenamentele de Krav Maga indiferent de condiția fizică, de varstă sau de sex.

Pentru a practica Krav Maga trebuie sa fiți sanătos din punct de vedere medical si apt pentru sport. Pentru a participa regulat la antrenamente este necesară prezentarea cazierului judiciar de la poliție în timp de/ in maxim 14 de zile de la începerea antrenamentelor.

Programul de desfasurare dupa cum urmeaza:

MARTI si JOI intre orele 18 si 20
Locatie: str. 22 Decembrie, nr.2, 30311 Baia Mare, Maramures, Romania

Inscrierile se primesc in fiecare zi de Luni pana Vineri intre orele 09 si 17
Elevii vor participa la cursuri in imbracaminte sport lejera (pantaloni lungi, tricou sau bluza si incaltaminte sport).

inscriere-cursuri-krav-maga-romania