Cursuri

Spartans Academy ofera cursuri de autoaparare de scurta sau medie durata. Cursurile vor fi concepute si organizate conform necesitatilor si dorintelor dumneavoastra.


CURSURI PENTRU FEMEI
La aceste cursuri veti invata tehnici simple si eficiente, aplicabile  pe strada, acasa, intr-un local, mijloc de transport, etc.

CURSURI PENTRU COPII
Aceste cursuri au rolul de ai invata pe copii dumneavoastra sa recunoasca pericolele, sa le evite si sa se apere in caz de extrema necesitate.

CURS DE INSTRUCTORI
Academia noastra organizeaza cursuri de instructori Krav Maga pentru sectorul civil

KRAV MAGA PENTRU COPII

Aceste cursuri se adresează copiilor, cu vârste cuprinse între 7 și 13 ani, si cuprind exercitii de imbunatatire si dezvoltare a abilitatilor fizice si mentale prin care copii îsi vor imbunatati disciplina, sentimentul de responsabilitate, mobilitatea, concentrarea, vointa si forta, in timp ce Krav Maga va completa pregatirea lor combativă intr-o dimensiune practica si realistica.

Din cealaltă perspectivă clasele noastre pentru copii au rolul de ai învăța să înțeleagă pericolele, să reacționeze mai bine in condiții de stres și eventuale manifestări violente. Copii vor învața cum să se apere și să combata/ descurajeze un bătăuș sau o ”gașcă”, să se pregateasca pentru realitățile cu care se pot confrunta pe masură ce cresc în societatea de azi.


Participantii la cursurile organizate de Spartans Academy vor primi o diploma de participare sau dupa caz certificat de calificare la finalul cursului.


Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: 0740 030 299 sau prin formular.