Despre noi

Obiectiv principal: siguranta si progresul dumneavoastra!


Krav Maga RomaniaAcademia de Krav Maga Spartan filiala Baia Mare, a fost infiintata in anul 2014, pentru a oferi cele mai profesionale si realiste cursuri de autoaparare din Romania. Suntem lideri ai industriei Krav Maga si fitness combativ, folosind programe de antrenament  si tehnici de autoaparare de ultima ora,  elaborate stiitific, tinand cont de biomecanica, comportamentul uman si comportamentul criminal.

Academia noastra te ajuta sa-ti atingi scopul. Fie ca doresti sa- ti imbunatatesti aptitudinile de lupta, conditia fizica  sau sa-ti intaresti increderea in tine sau sa devii mai constient de lucrurile din jur, noi te vom ajuta, indruma si sustine.

Antrenamentele din cadrul Academiei de Krav Maga Spartan se bazeaza pe tehnici, pe cat de eficiente, pe atat de usor de invatat. Pe durata cursului veti invata, prin intermediul exercitiilor si a simularilor cat mai realistice, sa va aparati in fata oricarui tip de amenintare si agresiune, sa neutralizati rapid si eficient orice actiune ce ar putea pune in pericol siguranta dumneavoastra, a celor dragi sau a bunurilor dumneavoastra. Practicand Krav Maga  veti avea nu numai o buna conditie fizica, dar si psihicul si atitudinea mentala, ce va permit sa infruntati si gestionati frica, studentii se vor antrena in asa fel incat sa poata reactiona intr-un caz de agresiune violenta, oricare ar fi ea. Fiind o metoda moderna de autoaparare caracterizata prin logica, coerenta, simplitate si naturalete, si bazata pe reactiile instinctive ale corpului, veti observa, dupa doar cateva luni de antrenamente evolutia dumneavostra tehnica si fizica.

NE REZERVAM DREPTUL DE A RESPINGE/ SELECTA PERSOANELE PE CARE LE CONSIDERAM NEPOTRIVITE PENTRU A SE ANTRENA ALATURI DE NOI– fara obligatia de a ne justifica decizia.