Referinte

Ce parere au studentii si clientii nostri despre academia noastra.


1tDin punctul meu de vedere, in orice sport, antrenament, exista doua aspecte foarte importante: instructorii/profesorii si elevii/studentii.
Atingand primul aspect, pot spune ca am norocul sa fiu antrenata de un instructor minunat, Pop Samir! Este un instructor ce pune foarte mult accent in a face antrenamentele in conditii de maxima siguranta si, cit se poate de realistic schimbam frecvent partenerii de antrenament, obtinand experienta de lucru cu persoane diferite, diferenta facand-o varsta, dimensiunea, sexul. La urma urmei, pe strada nu sti niciodata cine va incepe un conflict cu tine!!! Referitor la al doilea aspect, colegii mei sunt niste pesoane foarte entuziaste, prietenoase si serioase asa ca, daca alegi sa ni te alaturi, vei fi primit/a cu mare caldura in echipa noastra! Si, pentru ca sunt femeie, imi permit sa recomand tuturor femeilor sa incerce Krav Maga!!!! Veti deveni mai increzatoare in fortele proprii, veti scapa de anumite frici sau traume si, in plus, va veti mentine conditia fizica excelenta si veti mai reduce din stresul zilnic!

Laura Harsan

2tKrav-Maga este un sistem foarte eficient de autoaparare, care ne ajuta sa iesim cu bine din anumite situatii-limita, de asemenea ne ajuta sa ne imbunatatim atentia distributiva, miscarile de coordonare, viteza de reactie, precum si forta si rezistenta, pentru a capata o mai mare incredere in noi, lucruri care se pot dobandi in timp si cu mult antrenament.

Krav-Maga-ul mi-a demonstrat eficacitatea, logica si, intr-un fel usurinta cu care poate rezolva un conflict. Loviturile sunt scurte, precise, obiective si detasate emotional iar tehnicile din Krav-Maga iti ofera posibilitatea de a folosi exact atata forta cata este nevoie pentru a iesi cu bine dintr-o situatie neplacuta, fara violenta inutila.

Bolchis Bogdan

3tI truly believe that krav maga is the most efficient self defense system out there. It\’s not only efficient but it\’s easy to learn and it\’s the ultimate combination of defense and attack. Practicing krav maga has thought me a thing or two about discipline and most importantly willpower. Living in a modern society does not grant us the safety that it should and you never know what dangers lay ahead so it\’s best to be prepared for any situation that might come your way.

Dolca Andrei

4tDe ce imi place sa fac Krav Maga?

Deoarece este o activitate care imbina sportul si utilul iar aici facem referire la vorbele antrenorului nostru de la Baia Mare Pop Samir care zice „Krav Maga nu te face campion,dar iti poate salva viata”,si este foarte adevarat,inveti cum sa reactionezi in diferite situatii si cum sa ramai calm in conditii de stres si sa gasesti cea mai buna cale de a iesi din pericol.

De asemenea,de cand practic Krav Maga,ma simt mai sigur pe mine si stiu ca in cazul in care as intampina o situatie critica in care as fi pus in pericol de un agresor sau mai multi, as sti sa controlez mult mai bine situatia si sa gasesc cea mai buna si mai rapida solutie pentru a scapa.

Eu recomand Krav Maga oricui,pentru ca niciodata nu poti sa previ viitorul,si cu cat te pregatesti mai bine cu atat o sa ai o siguranta si un control mai bun asupra ta.

Alex